Eind 2021 bracht de specialist in labelprinters Dymo de LabelWriter 5XL op de markt! Dit is de opvolger van de Dymo 4XL en het belangrijkste verschil tussen beide is de labelherkenning die in de 5XL beschikbaar is. Deze houdt met een RFID-chip bij welke labels (maat, type, kleur) er in de printer zitten én hoeveel labels een rol nog overheeft. Handig, zo kun je tijdig nieuwe labels bestellen en komt je verzendproces niet in het gedrang door een tekort aan etiketten. De nieuwe Dymo 5XL heeft een afdrukkwaliteit tot 300 DPI en print 53 labels per minuut.

De introductie van de 5XL is succesvol, maar heeft wel tot een voorraadprobleem geleid: compatible labels zijn nog niet verkrijgbaar in Nederland. Boxstuff verwacht de eerste voorraad pas einde van dit jaar te ontvangen. Wil je ze als eerste ontvangen? Schrijf je dan nu in via de link op de productpagina voor de wachtlijst. Dat kan hier.

Veelzijdig in gebruik

De Dymo LabelWriter 5XL-labelprinter is perfect voor e-commerces en werkt met verzendlabels die aansluiten op de standaard van wereldspelers als eBay, Amazon en Etsy. Voor eigenaren van webshops is deze scherpe en snelle labelprinter ook een aanrader (zodra de etiketten leverbaar zijn ). Dankzij de gratis meegeleverde Dymo Connect-software print de 5XL naast verzendetiketten ook magazijn labels, streepjescodes, ID-labels, mailing labels en andere grootformaat labeltypes. Door de direct thermische techniek is het niet nodig om dure toner of inkt te kopen.

Meer weten over de Dymo 5XL? Neem dan contact met ons op!