Apparaat compatibiliteit:

Neem gerust contact op

Wij staan elke werkdag klaar voor al jouw vragen. Kijk eerst rustig tussen de meest gestelde vragen.
Zit jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00

via onze mail: info@boxstuff.nl, telefonisch op 0318 724 344, via Whatsapp of via de chat rechtsonder op je scherm!

Reviewbeleid

Garantie en service

Opzoek naar meer productinformatie?

Bij Boxstuff doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de tot de beste keuze komt. Ben je opzoek naar uitgebreidere productinformatie? Bekijk dan eens de volgende informatiepagina’s:

Bekijk ons assortiment op Kaufland.

Je kunt ons via elk kanaal bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Buiten deze tijden kun je ons altijd een bericht sturen, en we zullen zo snel mogelijk reageren zodra we weer beschikbaar zijn.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur op werkdagen te reageren. Tijdens drukke periodes of bij complexe vragen kan de responstijd langer zijn. Wil je sneller reactie? Neem dan contact op per telefoon, per chat of via Whatsapp.

Op de Nederlandse nationale feestdagen zijn wij gesloten en worden er ook geen bestellingen verwerkt. Wij verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. Wij raden je aan om op onze website of andere communicatiekanalen te controleren voor specifieke informatie over onze sluitingsdagen tijdens feestdagen.

Ja, wij bieden ondersteuning in het Nederlands, Engels en Duits.

Ons toegewijde team van klantenservicemedewerkers staat klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden in deze talen. We streven ernaar om een inclusieve en toegankelijke klantenservice-ervaring te bieden aan al onze klanten, ongeacht hun taalvoorkeur. Aarzel niet om contact met ons op te nemen in een van deze talen voor hulp en assistentie.

Ja, we bieden ondersteuning via sociale media.

We begrijpen dat veel mensen sociale media gebruiken als een manier om contact met ons op te nemen en vragen te stellen. Daarom is het bij ons ook mogelijk om vragen te stellen via onze verschillende socialmedia kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Je kunt ons volgen en rechtstreeks berichten sturen via deze kanalen om je vragen, opmerkingen of zorgen met ons te delen. Ons team zal zijn best doen om je snel en efficiënt te antwoorden en de nodige ondersteuning te bieden. Houd er rekening mee dat de responstijden via sociale media mogelijk iets langer kunnen zijn dan bij andere kanalen zoals mail of telefoon.

Ja, dat kan zeker!

In tegenstelling tot andere bedrijven willen wij het zo makkelijk mogelijk maken voor jou om contact met ons te krijgen. Wij helpen je graag verder en stuur dus ook gerust een appje !

Klik hier om Whatsapp te openen.