Apparaat compatibiliteit:
 • Brother QL-1050N
 • Brother QL-1060N
 • Brother QL-1100
 • Brother QL-1110
 • Brother QL-500
 • Brother QL-550
 • Brother QL-560
 • Brother QL-570
 • Brother QL-580N
 • Brother QL-600
 • Brother QL-650TD
 • Brother QL-700
 • Brother QL-710W
 • Brother QL-720NW
 • Brother QL-800
 • Brother QL-810W
 • Brother QL-820NW
Filteren

Filter op prijs

Labels per rol

Kleur

Compatibele met

Productcode

Kern

Belijming

Afmetingen

Labels

Bij Boxstuff vind je een groot assortiment in compatibele labels. Dit is de ideale manier om voor een goede prijs-kwaliteitverhouding jouw verschillende etiketten te printen.

De labels zijn eenvoudig te gebruiken met jouw compatibele labelprinter. Er zijn enorm veel verschillende maten en kleuren beschikbaar; dus voor elk doeleinde is er een label te vinden!

Lees meer
Filteren

16 van 137 resultaten

Sorteren op
Pagina

Voordelig labels bestellen?

Labels vormen een essentieel onderdeel van talloze professionele en persoonlijke toepassingen, en Zebra, Brother en Dymo zijn fabrikanten die een breed assortiment aan labelproducten aanbieden. Wij bij Boxstuff hebben het grootste assortiment van alle verschillende compatibele labels van Nederland.

Zebra labels

Thermisch

Zebra is wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige thermische Zebra labels. Deze labels zijn verkrijgbaar in twee belangrijke varianten: thermisch direct en thermisch transfer. Ze worden vaak gebruikt voor het afdrukken van verzendlabels, barcode-etiketten en ontvangstbewijzen.

Barcode

Zebra biedt een uitgebreide selectie barcode labels. Deze labels zijn ontworpen om vlot en nauwkeurig te worden gescand, en ze worden veelvuldig gebruikt in logistiek, detailhandel en gezondheidszorg voor inventarisbeheer en productidentificatie.

Brother labels

P-touch

Brother labels zijn speciaal ontworpen voor gebruik in P-touch labelprinters. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en materialen en zijn ideaal voor het labelen van mappen, kabels, kantoorbenodigdheden en elektronische apparaten.

Industriële labels

Voor veeleisende omgevingen biedt Brother duurzame industriële labels. Deze labels zijn bestand tegen extreme temperaturen, vochtigheid en chemische blootstelling, en ze worden vaak gebruikt in industriële toepassingen zoals magazijnen en productiefaciliteiten.

Dymo labels

LabelWriter

Dymo labels zijn ontworpen voor gebruik met LabelWriter-printers. Ze worden vaak ingezet voor het afdrukken van blanco labels, adresstickers, postzegels en zelfs barcodes, waardoor ze ideaal zijn voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden.

Speciale labels

Dymo biedt ook een verscheidenheid aan speciale labels, zoals verwijderbare labels, gekleurde labels en zelfklevende etiketten voor specifieke toepassingen, waardoor u de flexibiliteit heeft om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Ongeacht uw specifieke labelvereisten, of het nu gaat om het organiseren van uw kantoor, het bijhouden van inventaris, het labelen van pakketten of het identificeren van items in uw dagelijks leven, Zebra, Brother en Dymo bieden een uitgebreide selectie labels om aan al uw labelingbehoeften te voldoen.

Compatibiliteit

Hoewel Zebra, Brother en Dymo sterk de nadruk leggen op de compatibiliteit van hun labels met hun eigen printers, is het belangrijk op te merken dat veel van de beschikbare labels compatibele labels zijn, in tegenstelling tot officiële merklabels. Hier zijn enkele redenen waarom compatibele labels een waardevol alternatief kunnen zijn:

Kostenbesparing

Compatibele labels zijn vaak voordeliger dan de officiële merklabels. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren, vooral voor bedrijven met grote labelbehoeften.

Hoge Kwaliteit

Hoewel ze geen officiële merklabels zijn, worden compatibele labels vaak vervaardigd met dezelfde zorg en aandacht voor kwaliteit. Ze bieden doorgaans vergelijkbare prestaties op het gebied van afdrukkwaliteit en duurzaamheid.

Ruime Keuze

Er zijn talloze fabrikanten van compatibele labels die een breed scala aan labelopties bieden. Dit geeft gebruikers de flexibiliteit om labels te selecteren die het beste passen bij hun specifieke toepassingen.

Milieuvriendelijkheid

Sommige compatibele labels zijn milieuvriendelijker omdat ze gebruik kunnen maken van duurzame materialen en productieprocessen.

Fanfold labels

Bij Boxstuff hebben wij ook diverse fanfold labels beschikbaar. Deze labels zijn gevouwen.

Garantie

Het gebruik van compatibele labels heeft over het algemeen geen invloed op de garantie van uw printer. In tegenstelling tot sommige merken die eisen dat alleen hun eigen labels worden gebruikt, bieden veel fabrikanten van labelprinters ruimte voor compatibele labels zonder dat dit de garantie ongeldig maakt.

Het is belangrijk om de compatibiliteit van de labels te verifiëren bij de aankoop, ervoor te zorgen dat ze goed werken met uw specifieke printer. Door de keuze voor compatibele labels te overwegen, kunnen gebruikers labels vinden die aan hun behoeften voldoen, zonder de bank te breken.