Label compatibiliteit
Dymo
 • DYMO LabelWriter 4XL
 • DYMO LabelWriter 450
 • DYMO LabelWriter 450 Turbo
 • DYMO LabelWriter 450 Twin Turbo
 • DYMO LabelWriter 320
 • DYMO LabelWriter 310
 • DYMO LabelWriter 400
 • DYMO LabelWriter 400 Duo
 • DYMO LabelWriter 400 Turbo
 • DYMO LabelWriter Wireless

Let op! Niet compatibel met DYMO 550 of DYMO 5XL

Hulp nodig?

Twijfel je of deze rollen compatibel zijn met jouw printer? Neem contact op met onze klantenservice!

Filteren

Filter op prijs

Labels per rol

Kleur

Compatibele met

Productcode

Belijming

Afmetingen

Dymo labels

Bij Boxstuff vind je een groot assortiment in Dymo labels. De etiketten hebben verschillende doeleinde maar worden vooral gebruikt bij de verzending van pakketten.

De Dymo labels zijn eenvoudig te gebruiken en zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en maten. Zo is er bij Boxstuff altijd een label rol die bij jouw behoefte past!

Lees meer
Filteren

16 van 46 resultaten

Sorteren op
Pagina

Dymo compatibele labels kopen?

Ben je opzoek naar Dymo compatibele labels? Dan ben je bij Boxstuff aan het juiste adres. Boxstuff heeft eigen merk compatibele labels welke zijn ontwikkelt om het printen nog eenvoudiger en voordeliger te maken. De labels zijn het zelfde als de originele labels alleen dan veel voordeliger.

Bij Boxstuff hebben we een enorm assortiment aan verzendlabels. De Dymo labels zijn onze Hardlopers. Hiervan hebben we een grote hoeveelheid voorraad staan. Bestel vandaag je labels en laat je printers morgen weer draaien.

Wat zijn Dymo compatibele labels?

Dymo Compatible labels zijn alternatieve versies van de originele labels, maar functioneren op dezelfde manier. Ze zijn echter veel goedkoper, vaak tot wel 80% goedkoper. Als je regelmatig Dymo labels gebruikt, kan het financieel voordelig zijn om voor deze alternatieve labels te kiezen. Bij Boxstuff verkopen wij compatibele labels voor Dymo per rol.

Verschillende kleuren Dymo labels

Naast de standaard Blanco Dymo labels heeft Boxstuff een ruim assoriment aan gekleurde Dymo labels. De kleuren die wij aanbieden zijn:

  • Blauw
  • Geel
  • Goud
  • Groen
  • Oranje
  • Rood
  • Roze
  • Zilver

Dankzij deze verschillende kleuren kan je de label extra laten opvallen of juist helemaal laten opgaan in de achtergrond waarop je ze plakt.

Verschillende formaten aan Dymo labels

Naast dat de Dymo labels beschikbaar zijn in verschillende kleuren zijn er ook tal van formaten om uit te kiezen. Hierbij een greep uit enkele populiare modellen met daarbij de gebruik.

 • S0904980

De Dymo S0904980 staat bekend als het grootste label binnen de Dymo serie. Dankzij zijn grootte en kwaliteit is het uitstekend geschikt als verzendlabel voor diverse pakketdiensten zoals: DHL, PostNL, DPD of GLS. De rollen passen niet in de standaard LabelWriters. Om dit label te kunnen gebruiken moet je beschikken over een Dymo LabelWriter 4XL.

 • 99012

De Dymo 99012 is een multifunctioneel etiket en daarmee een echte alleskunner. Met de afmeting van 89 mm x 36 mm wordt het label vaak ingezet als, BSKU label, adresetiket, postzegeletiket, barcode-etiket of als etiket voor in magazijnen. 1 rol 99012 beschikt over 260 labels.

 • 11354

De Dymo 11354, ook wel bekend als de S0722540 is een met zijn 57mm x 32mm een klein maar fijn etiket. Deze multifunctionele etiketten worden vaak ingezet bij apotheken, magazijnen of bij bakkers. 1 rol 11354 beschikt over 1.000 labels. Wij van Boxstuff gebruiken deze etiket bijvoorbeeld ook voor het nummeren van onze stellingen in ons magazijn.

 • 99010

De Dymo 99010 is er in 2 versies, namelijk met 130 of met 260 labels per rol. Het formaat van de rol lijkt op die van 99012 maar is iets minder hoog, namelijk 28 milimeter. De labels zijn met dit formaat perfect te gebruiken als adreslabel voor al je brievenbuspost.

 • 11352

De Dymo 11352 is een label met een formaat van 52mm x 25mm. Wij van Boxstuff zien dit label vaak ingezet worden als retouradresetiketten maar de etiketten doen zeker ook goed hun dienstals bijvoorbeeld prijsetiketten. Op 1 rol 11352 zitten 500 labels.

 • 11356

De Dymo 11356, ook wel S0722560 genoemd, is een label met een formaat van 89mm x 41mm. Deze labels worden in de praktijk vaak ingezet als naambadge of als naamkaartje. Op 1 rol 11356 zitten 300 labels.

Formaat kern

Alle compatibele labels voor de Dymo-serie beschikken over een 25 milimeter kern. Met deze kern is het mogelijk om de labels in de printer de installeren doormiddel van de houder die standaard met de Dymo printer meegeleverd wordt.

Thermische Dymo labels

De Compatibele labels voor Dymo van Boxstuff zijn gemaakt van thermisch papier dat bestand is tegen vlekken, vervagen en slijtage. Thermisch papier is een materiaal dat is behandeld met een speciale coating die verandert van kleur wanneer het wordt blootgesteld aan warmte.

Dit betekent dat jouw labels er altijd scherp en duidelijk uitzien, ongeacht hoe lang ze worden bewaard of in welke omgeving ze worden gebruikt. Het belangrijkste voordeel van thermisch papier is dat er geen inkt of toner nodig is, wat het proces van printen sneller en goedkoper maakt.

Verwijderbare labels

Wil je niet dat de compatibele labels permanent blijven plakken? Kies dan voor verwijderebare labels. Door onze speciale techniek beschikken deze labels over een sterke plakkracht maar zijn ook weer eenvoudig te verwijderen zonder plakresten. Zo kan je gemakkelijk je je mappen labelen en later weer de labels verwijderen, ideaal!

Ook de Dymo compatible vewijderbare labels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

Dymo Labels Compatibel met LabelWriter 550

De LabelWriter serie van Dymo staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en gebruiksgemak. Daarom begrijpen we bij Boxstuff dat veel van onze klanten optimaal gebruik willen maken van deze printers. Een terugkerend vraagstuk was echter de compatibiliteit van labels voor de LabelWriter 550 en de 5XL.

Hoewel er veel compatibele labels op de markt zijn, is gebleken dat veel van deze labels niet correct werken met de 550 of 5XL modellen. Dit komt doordat de nieuwere LabelWriter modellen een chip vereisen die correct communiceert met de printer. Labels zonder deze chip worden simpelweg niet herkend of geven foutmeldingen.

Bij Boxstuff hebben we deze feedback ter harte genomen. We weten dat er een grote vraag is naar betrouwbare en voordelige labels voor deze specifieke LabelWriter modellen. Daarom hebben we de afgelopen periode intensief gewerkt aan de ontwikkeling van compatibele labels met de vereiste chip. Ons doel? Onze klanten voorzien van kwalitatieve labels tegen een voordelige prijs.

We zijn verheugd te melden dat we sinds oktober 2023 een ruime voorraad hebben aan verschillende soorten labels die perfect aansluiten op de LabelWriter 5-serie’s.

Soorten compatibele labels voor Dymo LabelWriter 5-Serie

In vergelijking tot het ruime assortiment Dymo labels wat Boxstuff nu aanbiedt, is het assortiment die compatibel is met de 550 of 5XL beperkter. Toch hebben wij de meeste populiare modellen toevoegevoegd.

Bekijk onze categorie met Dymo labels compatibel met LabelWriter 550 of 5XL.

Voordelig Dymo labels bestellen bij Boxstuff.nl

Kwaliteit is de hoogste prioriteit bij Boxstuff.nl. De hoogste kwaliteit compatibele labels voor Dymo bestel je snel en eenvoudig via onze website.

Naast ons ruime assortiment etiketten voor Dymo verkopen wij ook

Wil je meer informatie over alle compatibele labels die wij aanbieden? Neem dan contact op met één van onze specialisten via onze klantenservice. Wij staan klaar om je verder te helpen zoeken naar de juiste oplossing voor jouw situatie.