Apparaat compatibiliteit:

Geen labelprinter nodig

Doordat de stickervellen van Boxstuff in een reguliere A4 printer passen heb je geen losse Brother, Zebra of Dymo labelprinter nodig. Dit scheelt weer in de aanschaf en is vooral handig als je af en toe wat stickers moet printen.

Verkrijgbaar in verschillende formaten

De A4 stickervellen van Boxstuff zijn verkrijgbaar in verschillende formaten waardoor je altijd de beste formaat stickervellen vindt voor jouw situatie. Wil je bijvoorbeeld stickers voor je archief? Kies dan voor de 56 per vel.

Gemakkelijk op te bergen

De stickervellen worden geleverd in een kaft waarin de vellen na gebruik ook weer gemakkelijk op te bergen zijn. Doordat het een A4 formaat heeft zijn de stickervellen gemakkelijk in een dossierkast of in een map op te bergen. Zo liggen de A4 vellen niet in de weg en kun je deze ook weer gemakkelijk terug vinden wanneer je deze weer nodig hebt.

Tip van Boxstuff: heb je een A4 printer met meerdere printlades? Gebruik dan een printlade voor de A4 stickervellen. Op je computer stel je vervolgens in dat deze lade voor de stickervellen wordt gebruikt zodat je altijd snel op je stickervellen kunt afdrukken.

Kleine aantallen

Je kunt gemakkelijke kleine aantallen aanschaffen doordat wij van Boxstuff de vellen verpakken per 100 stuks. Toch grotere aantallen nodig? Door onze volume kortingen zijn de vellen dan extra voordelig!