Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Kleur

Afmetingen

Merk

Coex Verzendzakken

De verzendzakken zijn ideaal om pakketten mee te verzenden. De verzendzakken worden vooral gebruikt om kleding te versturen. Naast de blanco verzendzakken kunnen we ook bedrukte coex verzendzakken leveren.

Lees meer
Coex verzendzakken
Filteren

Toont alle 3 resultaten

Sorteren op

Wat zijn Coex verzendzakken?

Onze COEX verzendzakken zijn ondoorzichtige duurzame zakken die bestaan uit een sterk dubbellaagse folie; wat ze ideaal maken voor het versturen van accessoires, textielproducten, en kleine apparatuur omdat ze vocht-, stof- en vuilafstotend zijn.

De zakken sluiten met gemak door de sterke plakstrip die het ongewild openen van de zakken tegen gaat. Verder zorgt het LDPE-kuntsfolie ervoor dat de verpakte producten beschermd worden tegen mechanische en weerschade.

Verder zijn de zakken erg divers en duurzaam, wat ze minder slecht voor het milieu maken en herbruikbaar maakt voor nieuwe verzendingen.

Hoe worden verzendzakken gemaakt?

Coex zakken worden gemaakt door meerdere lagen kunststof te combineren tot een stevig en duurzaam materiaal. Dit gebeurt meestal door het kunststof in een machine te verhitten en te lamineren, zodat de lagen aan elkaar blijven plakken en een stevig geheel vormen. Vervolgens worden de zakken op maat gesneden en gevormd, afhankelijk van het type dat geproduceerd wordt. Sommige Coex zakken kunnen bijvoorbeeld voorzien zijn van handvatten of andere extra’s om nog makkelijker in gebruik te zijn.

Het exacte productieproces kan variëren afhankelijk van de fabrikant en de specificaties van de zakken.

Waar worden deze verzendzakken voor gebruikt?

Doordat de verzendzakken van het sterke en waterdichte kunststof COEX gemaakt worden worden de zakken vaak gebruikt om bijvoorbeeld kleding in te versturen. Bij kleding heb je bijvoorbeeld geen breek gevaar en maakt het niet uit als het pakketje gebogen wordt. Naast deze praktische voordelen is het ook nog voordeliger in de aanschaf dan bijvoorbeeld verzenddozen of brievenbusdoosjes.

COEX materiaal

Coex is een type kunststof dat bestaat uit meerdere lagen. Het is een stevig en duurzaam materiaal dat geschikt is voor allerlei verschillende toepassingen, zoals verpakkingsmateriaal, billboards, en zelfs tuinslangen. Coex is ook bekend om zijn transparante eigenschappen, wat betekent dat het gemakkelijk doorzichtig is en daardoor geschikt is voor het verzenden van goederen waarbij de inhoud zichtbaar moet zijn, zoals bij douane-inspecties. Dit materiaal is vaak gekozen vanwege de combinatie van stevigheid, duurzaamheid en transparantie.

Welk formaat verzendzak moet ik kiezen?

Er zijn verschillende maten, soorten en kleuren op de markt. Bij Boxstuff leveren wij de verzendzakken op dit moment enkel in de kleur wit waarbij de binnenkant van de zak zwart is. De verzendzakken leveren wij in verschillende formaten zodat er altijd wel een verzendzak is welke perfect past voor jouw doeleinde. Opzoek naar een andere type, kleur of formaat? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat mogelijk is!

Voordelen van verzendzakken

Bescherming tegen water en vuil

Het voordeel van verzendzakken van COEX zijn dat de kunstof stevig is en een goede bescherming biedt tegen water of vuil. De zakken zullen bij normaal gebruik niet scheuren.

Recyclebaar

Zoals de naam als zegt worden de zakken gemaakt van de kunststof COEX. Dit materiaal heeft als voordeel dat het goed recyclebaar is en na gebruik weer eenvoudig ingezet kan worden. Dit draagt bij aan het behoudt van onze planeet.

Voordelig in aanschaf

Daarnaast zijn de verzendzakken voordelig in aanschaf. De aanschafprijs is velemalen lager dan bij verzendddozen.

Bedrukkingen

Het is mogelijk om de zakken te bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of andere afbeelding of tekst. Dit kan handig zijn voor het onderscheiden van de verzendzakken van je bedrijf van die van andere bedrijven, of om een professionele uitstraling te geven aan je verzendingen

Scheurstrip

De COEX zakken van Boxstuff beschikken over een scheurstrip. Dit maakt het voor de ontvanger van het product niet alleen gemakkelijker, maar ook voor jou als verzender. Bij het inpakken komt namelijk geen tape aan te pas en hoef je enkel het laagje van de plak strip te verwijderen en de zak dicht te plakken.

Nadelen van verzendzakken

Sterkte

Afhankelijk van het type en de kwaliteit zijn de verzendzakken minder stevig dan verzenddozen. Het is daarom ook niet verstandig om zware of scherpe artikelen met de zakken te versturen.

Buigbaar

De zakken zijn eenvoudig in een andere vorm te buigen. Hierdoor kan mogelijk je product beschadigd bij de ontvanger aankomen. Goed om rekening mee te houden dus.

Wat zijn alternatieven voor de verzendzakken?

Voor kleding of andere onbreekbare items zijn de COEX verzendzakken een uitstekende keus. Maar bij Boxstuff hebben we ook nog andere opties om in te verzenden. De opties zijn bijvoorbeeld: Luchtkussen enveloppen, brievenbusdoosjes of verzenddozen.

Naast het assortiment verzendzakken, doosjes en enveloppen heeft Boxstuff een ruime voorraad aan gripzakjes, verzendlabels en lettertapes.