Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Merk

Printsnelheid (metrisch)

Resolutie

Aansluiting

Zebra labelprinter

Filteren

Toont alle 6 resultaten

Sorteren op

Zebra labelprinter kopen?

Wanneer je een willekeurig magazijn zal binnen lopen heb je de grootste kans om een Zebra labelprinter tegen te komen. Dit komt omdat de Zebra printer een robuste en snelle labelprinter.

Wat is de meest geschikt Zebra labelprinter voor mij?

Wat betreft de Zebra GK420D zijn er 2 verschillende smaken beschikbaar. Het verschil zit in de aansluiting van de printer op je PC of netwerk.

Zebra printer met ethernet aansluiting

Wil je vanaf meerdere PC’s printen op 1 labelprinter? Dan is het aan te raden om de Zebra GK420D met ethernet interface te nemen. Deze is eenvoudig bedraad op je netwerk aan te sluiten waardoor je vervolgens via de ingebouwde printserver vanaf meerdere plekken en PC’s kunt printen.

Zebra printer met USB aansluiting

Maak je gebruik van 1 vaste PC voor het aanmaken en printen voor verzendetiketten? Dan kan je prima uit de voeten met de Zebra GK420 USB.

Het prijsverschil is ongeveer €100, waarbij de Zebra GK420D – USB dus €100 voordeliger is dan de Zebra GK420D Ethernet. Maar voor mensen die vanaf meerdere PC’s willen printen valt dat bedrag mee.

Installatie van de labelprinter

De installatie van de Zebra printer is eenvoudig. Bij Boxstuff hebben wij veel ervaring met de installatie en configuratie van een Zebra labelprinter. In overleg kunnen wij ook altijd meedenken over de configuratie en installatie van je printer.

Installatiehandleiding voor Windows

Installatiehandleiding voor MacOS

Designsoftware

Bij aanschaf van de printer ontvang je ook software waarmee je je eigen etiketten kunt ontwerpen en direct kunt afdrukken op je labelprinter.

Thermisch printen

Starterspaketten

Ben je nieuw met het gebruik van een labelprinter? Kies dan voor een voordelige labelprinter starterpakket. Naast de labelprinter ontvang je dan ook 10 Zebra labelrollen waarmee je direct aan de slag kunt.

De Zebra labelprinters kun je gebruiken voor alle pakketzegels / adreslabels. DHL Parcel, DPD, PostNL & GLS zijn allemaal mogelijk!