Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Kleur

Afmetingen

Merk

Wikkelfolie

Je kan de folie gebruiken voor het beschermen of inwikkelen van producten en pallets. Door het inwikkelen van een pallet stabiliseert hij de pallet tijdens de verzending. Daarnaast beschermt de wikkelfolie ook de pallet of producten tegen vuil en vocht.

Lees meer
Handwikkelfolie rekfolie - 50cm x 300 meter - 20 micron - Zwart
Filteren

Toont alle 2 resultaten

Sorteren op

Wikkelfolie

Bij Boxstuff vind je een ruim aanbod in verpakkingsmaterialen waaronder wikkelfolie. Het word ook wel stretchfolie, palletfolie of rekfolie genoemd.

Wikkel- of stretchfolie is een veelzijdige verpakkingsfolie die wordt gebruikt voor het veilig en efficiënt verpakken en transporteren van producten. Het wordt voornamelijk gebruikt in magazijnen, maar ook in de detailhandel en bij particulieren thuis.

Deze folie is verkrijgbaar in verschillende diktes en maten, afhankelijk van de toepassing en de grootte van de te verpakken producten. Het is gemaakt van een sterke, rekbare kunststof die de producten beschermt tegen stof, vocht en schade tijdens het transport.

Verder kan stretchfolie ook worden gebruikt voor het bundelen van producten en het beschermen van kwetsbare oppervlakken.

Dispenser

De wikkelfolie dispenser van Boxstuff is ideaal als jij op dagelijkse basis veel pallets, producten of dozen aan elkaar wikkelt door middel van onze folie. De dispenser zorgt voor gemak en efficiëntie; niet te missen dus.

Materiaal

Onze stretchfolie is gemaakt van een rekbare kunststof, polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Deze materialen zijn flexibel, duurzaam en lichtgewicht, wat ze geschikt maakt voor gebruik in de logistiek.

Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende diktes en maten, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen. De dikte van de folie bepaalt de sterkte van de folie en het niveau van bescherming dat het biedt aan de verpakte producten.