Apparaat compatibiliteit:

Reviewbeleid

Om ons en potentiele nieuwe klanten te kunnen helpen is het mogelijk om een review bij ons achter te laten. Deze reviews worden via de partij Kiyoh verzameld. Alleen klanten die een aankoop hebben gedaan kunnen een review plaatsen.

Kiyoh: https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten/

Veelgestelde vragen

Je kunt op 2 verschillende manieren een review bij ons achterlaten.

1. Via de website van Kiyoh

Ga naar de Kiyoh pagina van Boxstuff. Klik vervolgens op de blauwe knop beoordeel ons. Vul je beoordeling en verstuur vervolgens de review.

2.  Via een uitnoding per mail

Een aantal dagen nadat je een bestelling bij ons hebt geplaast ontvang je per mail een uitnodiging om een review achter te laten. Klik op de link in de mail om naar de omgeving van Kiyoh te gaan om een review achter te laten.

In beide gevallen worden reviews gecheckt op betrouwbaarheid.

Na het schrijven van een review wordt deze direct geplaatst. De review wordt op de achtergrond gecontrolleerd op betrouwbaarheid, het kan dus zijn dat de review naderhand alsnog wordt verwijderd indien de uitkomst is dat er niet bij ons is besteld.

Bij Boxstuff.nl zijn reviews van klanten erg belangrijk. Het is de bedoeling dat klanten echte beoordelingen schrijven. Er zijn beveiligingsmaatregelen ingebouwd om ervoor te zorgen dat alleen echte klanten een review kunnen achterlaten. Als iemand denkt dat een review niet klopt, kan deze gerapporteerd worden. Het team van Kiyoh zal vervolgens onderzoek doen naar de review.

In principe plaatsen we alle reviews, maar er zijn wel een paar uitzonderingen. Dit zijn bijvoorbeeld reviews:

  • met grof taalgebruik, denk aan schelden of vloeken;
  • die niet in het Nederlands of Engels zijn geschreven;
  • die eigenlijk bedoeld zijn als reactie op een vraag vanuit ons;
  • die gaan over fraude;