Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Kleur

Afmetingen

Merk

Amerikaanse Vouwdoos

Al onze verzenddozen zijn uitstekend geschikt om bestellingen te versturen die niet als brievenbuspakket kunnen worden verstuurt. Ze staan ook wel bekend als amerikaanse vouwdozen of als postdozen.

Lees meer
Verzenddozen
Filteren

Toont alle 7 resultaten

Sorteren op

Verzenddozen bestellen?

Verzenddozen zijn een onmisbaar onderdeel van het verzendproces voor veel bedrijven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en zijn speciaal ontworpen om uw producten veilig en efficiënt te verzenden.

De dozen van Boxstuff zijn gemaakt van stevig karton en zijn bestand tegen scheuren en deuken. Dit zorgt ervoor dat uw producten tijdens het transport goed beschermd blijven. Verzenddozen zijn ook voorzien van versterkte hoeken en sluitingen om te voorkomen dat ze openscheuren of beschadigd raken. Verzenddozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten om aan uw verzendbehoeften te voldoen. Of u nu kleine, middelgrote of grote producten verzendt, er is altijd een doos die bij uw behoeften past. Er zijn ook speciale dozen beschikbaar voor producten met een ongebruikelijke vorm, zoals ronde of cilindrische producten.

We leveren alle dozen in het wit of in het bruin. Alle dozen van Boxstuff zijn GSC gecerticifeerd. We leveren de kartonnen dozen als enkelgolf en als dubbelgolf. De enkelgolf dozen zijn geschikt voor lichte producten. De dubbelgolf dozen zijn geschikt voor zowel de lichte en voor zwaardere en breekbare goederen.

Bovendien zijn verzenddozen eenvoudig in gebruik. Ze kunnen snel worden opgezet en gevuld met producten. De sluitingen zijn stevig en zorgen ervoor dat de doos veilig gesloten blijft tijdens het transport. Verzenddozen zijn ook gemakkelijk te labelen, zodat uw zending gemakkelijk kan worden geïdentificeerd en getraceerd.

Opvulmateriaal

De dozen zijn leverbaar in verschillende afmetingen, als je veel ruimte over hebt in je dozen kun je de overige ruimte opvullen met opvulmateriaal. Lees hier alles over opvulmateriaal. Door gebruik te maken van opvulmateriaal voorkom je beschadigde goederen.

Dozen bestellen?

We leveren de dozen vanaf 20 stuks! Neem contact met ons op voor alle palletprijzen!