Filteren

Filter op prijs

Kleur tape

Kleur

Tapedispenser

Filteren

Toont alle 4 resultaten

Sorteren op

Wat is een tapedispenser?

Een tapedispenser is een apparaat dat gebruikt wordt om tape op een gemakkelijke manier te kunnen afscheuren en te gebruiken. Het bestaat doorgaans uit een houder voor de tape, een mesje om de tape af te scheuren en soms ook een mechanisme om de tape op te rollen na gebruik. Tapedispensers zijn handig voor het snel en gemakkelijk afscheuren van tape, bijvoorbeeld om dozen dicht te plakken of om papier samen te plakken.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van het soort tape dat ze gebruiken en de manier waarop ze gebruikt worden.

Tapedispenser kopen?

Bestel nu je tapedispenser of ook wel taperoller bij Boxstuff! Wij leveren Tesa tapedispensers maar ook van ons eigen merk Boxstuff.

Een tapedispenser is een ideaal hulpmiddel voor in je magazijn om eenvoudig en snel dozen dicht te tapen of te sluiten. Al onze tapedispensers zijn te gebruiken in combinatie met PP en PVC verpakkingstape.

Al onze taperollers beschikken over een ergonomische handgreep. Ook beschikken ze over een flexibele touch-flap om tape plat te strijken.

Onze favoriet is de Tesa 6400 Handroller deze zijn kwalitatief enorm sterk voor in het magazijn.

Nieuwe taperol plaatsen?

Plak de taperol zo op het tapewiel dat de kleefzijde van de tape naar de handgreep gericht is. Daarna trek je het uiteinde van de tape tussen de tapegeleiderol en de metalen invoeropening tot de tape vrij van kreukels is en je taperolhouder klaar is voor gebruik!