Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Kleur tape

Kleur

Merk

Tapedispenser

Filteren

Toont alle 4 resultaten

Sorteren op

Wat is een tapedispenser?

Een tapedispenser is een apparaat dat gebruikt wordt om tape op een gemakkelijke manier te kunnen afscheuren en te gebruiken. Het bestaat doorgaans uit een houder voor de tape, een mesje om de tape af te scheuren en soms ook een mechanisme om de tape op te rollen na gebruik. Tapedispensers zijn handig voor het snel en gemakkelijk afscheuren van tape, bijvoorbeeld om verpakkingen dicht te plakken of om papier samen te plakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van het soort tape dat ze gebruiken en de manier waarop ze gebruikt worden.

De voordelen van het gebruik van een tapedispenser

Het gebruik van een tapedispenser biedt tal van voordelen. Allereerst zorgt het voor een snelle en efficiënte manier van tapen, waardoor je tijd bespaart en het verpakkingsproces soepeler verloopt. Bovendien vermindert het de kans op plakkerige vingers en ongelijke tape-afsnijdingen. Met een tapedispenser kun je consistent en nauwkeurig werken, wat resulteert in een professionelere uitstraling van je verpakkingen.

Tapedispenser kopen?

Bestel nu je tapedispenser of ook wel taperoller bij Boxstuff! Wij leveren Tesa tapedispensers maar ook van ons eigen merk Boxstuff. Een tapedispenser is een ideaal hulpmiddel voor in je magazijn om eenvoudig en snel dozen dicht te tapen of te sluiten. Al onze tapedispensers zijn te gebruiken in combinatie met PP tape en Papieren tape. Al onze taperollers beschikken over een ergonomische handgreep. Ook beschikken ze over een flexibele touch-flap om tape plat te strijken. Onze favoriet is de Tesa 6400 Handroller deze zijn kwalitatief enorm sterk voor in het magazijn.

Staffelkorting en bulkoffertes

Bij Boxstuff waarderen we onze klanten en bieden we aantrekkelijke kortingen voor bulkbestellingen. Onze staffelkorting is speciaal ontworpen voor klanten die in grote hoeveelheden bestellen. Hoe meer je bestelt, hoe meer korting je krijgt! En als je van plan bent om een zeer grote bestelling te plaatsen, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. We zorgen ervoor dat je de beste deal krijgt voor je aankoop.

Verpakkingen voor tapedispensers

Een tapedispenser is niet alleen handig voor het sluiten van dozen, maar kan ook worden gebruikt voor diverse andere verpakkingstypes. Of je nu luchtkussen enveloppen, verzendzakken of andere soorten verpakkingen wilt sluiten, een tapedispenser maakt het proces eenvoudig en efficiënt. Combineer het met de juiste verpakkingstape en zorg voor een veilige en stevige verzending van je producten.

Waarom een tapedispenser gebruiken?

Of je nu gaat verhuizen, een webshop runt of gewoon regelmatig pakketten verstuurt, een tapedispenser is een onmisbaar hulpmiddel. Bij een verhuizing helpt het je om snel en efficiënt al je dozen te sluiten, zodat je je kunt concentreren op andere aspecten van de verhuisdag. Voor webshopeigenaren is een tapedispenser een tijdbesparend instrument, waardoor je meer bestellingen in minder tijd kunt verwerken. En als je tijdens de feestdagen cadeaus verstuurt, zorgt de tapedispenser ervoor dat elk pakket stevig en veilig is afgesloten. Kortom, in elke situatie waarin tape nodig is, biedt de tapedispenser van Boxstuff een snelle en betrouwbare oplossing.

Nieuwe taperol plaatsen?

Plak de taperol zo op het tapewiel dat de kleefzijde van de tape naar de handgreep gericht is. Daarna trek je het uiteinde van de tape tussen de tapegeleiderol en de metalen invoeropening tot de tape vrij van kreukels is en je taperolhouder klaar is voor gebruik!