Filteren

Categorieën

Filter op prijs

Breedte

Lengte

Product Breedte

Met schrijfvak

Gripzakjes

Top kwaliteit gripzakjes voor het verpakken en beschermen van bijvoorbeeld ijzerwaren en creaties. De zakjes zijn gemaakt van LDPE folie waardoor ze een goede bescherming bieden tegen vocht, stof en vuil. Daarbij zijn de zakjes permanent hersluitbaar, en dus vaker te gebruiken.

Lees meer
Filteren

16 van 20 resultaten

Sorteren op
Pagina

Wat zijn gripzakjes?

Gripzakjes zijn sterke en permanent hersluitbare plastic zakjes gemaakt van LDPE folie. LDPE staat voor ‘low density polyethylene’, deze foliesoort is kraakhelder en beschermt de goederen perfect tegen onder anderen vocht, stof en vuil. Gripzakjes staan ook wel bekend als gripseal zakjes, gripzakken en hersluitbare zakjes. Bij Boxstuff kunt u een grote verscheidenheid aan gripzakjes kopen, zowel volledig transparant als met een schrijfvlak.

De verschillende soorten

Producten van verschillende afmetingen verdienen allen een perfect passende verpakking, daarom kunt u bij ons gripzakjes kopen in diverse soorten en maten. We leveren zowel kleine gripzakjes als grote gripzakken, met of zonder schrijfvlak. Gripzakjes met schrijfvlak worden vaak gebruikt voor archiveringsdoeleinden. Bijvoorbeeld voor de opslag van ijzerwaren. Dankzij het schrijfvlak kunt u de zakjes ‘labelen’.

Waarvoor worden gripzakjes gebruikt?

Dit product heeft net zo veel toepassingen als benamingen. Het kan voor vrijwel alles gebruikt worden! Gripzakjes worden bijvoorbeeld vaak gebruikt door bedrijven voor het verpakken van hun (kleine) producten. Ook worden gripzakjes vaak gebruikt door particulieren, bijvoorbeeld om ze te helpen bij het uitvoeren van hun hobby.

Gripzakjes worden bijvoorbeeld vaak gebruikt door handels- en productiebedrijven. Deze bedrijven hebben vaak te maken met kleine onderdelen die zij in bulk of per bundel verkopen. Als voorbeeld schroeven. Vaak doen deze bedrijven dan 50 schroeven in een gripzakje. Zo zitten ze netjes gebundeld en ziet het er meteen representatief uit.

De verschillende formaten

Omdat we graag de perfecte verpakking leveren, kunt u bij ons gripzakjes kopen in een grote verscheidenheid aan formaten. De maatvoering van gripzakjes gaat als volgt: open zijde x lengte. De open zijde is de ‘breedte’, de lengte spreekt voor zich. De maatvoering van de lengte loopt tot de gripsluiting, de ruimte daarboven wordt niet mee gerekend in de maatvoering.

We leveren zowel kleine gripzakjes als grote gripzakken. Ons kleinste formaat is 40 x 60 mm (open zijde x lengte) en het grootste formaat is wel 350 x 450 mm (open zijde x lengte). De kleine gripseal zakjes worden vaak gebruikt voor ijzerwaren, terwijl de grote voor vrijwel alles gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld het stof- en vochtvrij opslaan van brochures.

Gripzakjes kopen

Bij Boxstuff kunt u goedkope gripzakjes kopen. We kopen zeer groot in, daarom bieden we u een ruim assortiment met de scherpste prijzen. Alle formaten en soorten gripzakjes zijn uit eigen voorraad leverbaar, dus u heeft ze doorgaans al binnen 24 uur in huis.