Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Met schrijfvak

Breedte

Lengte

Afmetingen

Foliedikte

Gripzakjes

Bij Boxstuff vind je een groot assortiment in gripzakjes. Dit is de ideale manier om jouw kleine producten te verpakken in een doorzichtige en waterdichte verpakking.

De gripzakjes zijn eenvoudig te gebruiken en zijn beschikbaar met of zonder schrijfvlak. Er zijn enorm veel verschillende maten beschikbaar; dus voor elk doeleinde is er een zakje te vinden!

Lees meer
Gripzakjes 55 x 65 mm 100 stuks
Filteren

16 van 21 resultaten

Sorteren op
Pagina

Gripzakjes kopen?

Stevige gripzakjes om al je producten in te verpakken, dat kun je met de doorzichtige zakjes van Boxstuff. De zakjes, ook wel griplock zakjes, ziplock zakjes of gripzakken genoemd, zijn gemaakt van LDPE folie.

Hierdoor word de inhoud beschermt tegen stof , vuil en vocht. Alle zakjes zijn hersluitbaar waardoor je ze meerdere keren kunt gebruiken, ook hebben ze allemaal een ophangoog.

Formaat en dikte van gripzakjes

De kwaliteit en dikte van de zakken wordt bepaald met de eenheid Micron. Eén micron is één duizendste van een millimeter. Hoe hoger het aantal micron, hoe dikker en dus sterker het zakje.

Standaard hebben de zakjes van Boxstuff een dikte van 50 Micron. Ben je opzoek naar een andere dikte? Neem dan contact met ons op om te kijken wat mogelijk is!

De griplock zakjes zijn beschikbaar in verschillende maten. Het is daarom belangrijk om de exacte afmetingen (lengte x breedte x Hoogte) of volume van de inhoud te weten. Hiermee kune je makkelijk het formaat van de gripzak bepalen.

Om uitscheuren van de zak te voorkomen is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte en natuurlijk ook de andere maten van jouw product.

Dankzij de verschillende formaten vind je altijd wel het perfecte griplock zakje voor jouw product!

De zakken zijn voorzien van een ophanggat waarmee de zakjes gemakkelijk op te hangen zijn aan bijvoorbeeld schappen.

Welk formaat gripzak moet ik kiezen?

De verschillende soorten gripzakken zijn verkrijgbaar in de volgende formate:

  • Kleine zakjes: 40 x 60 mm, 55 x 65 mm en 70 x 100 mm. Dit zijn klein formaat zakjes. Deze formaten raden wij aan voor kleine producten.
  • Middelgrote zakjes: 80 x 120 mm, 100 x 150 mm, 120 x 180 mm en 130 x 200 mm. Dit zijn middelgrote zakjes. Deze formaten raden wij aan voor middelgrote artikelen.
  • Grote zakken: 150 x 200 mm, 160 x 230 mm, 160 x 250 mm. Dit zijn grote zakken die geschikt zijn voor grotere voorwerpen. Denk hierbij aan etenswaren, spullen voor in de handbagage of andere grote materialen.

Maatwerk

Bij Boxstuff snappen wij dat je voor jouw doeleinde opzoek bent naar het beste zakje. Zit tussen onze standaard maten niet de maat waar je naar opzoek bent? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Soorten gripzakjes

Naast alle verschillende formaten en diktes van de gripzakjes zijn er verschillende soorten leverbaar. Boxstuff levert 2 soorten gripzakjes.

Zonder schijfvlak

Gripzakjes zonder schrijfvlak zijn gripzakken die geheel transparant zijn. Deze zakjes kun je gebruiken om producten in te bewaren die geen verdere toelichting nodig hebben.

Met schrijfvlak

Bij gripzakjes met schrijfvlak kun je gemakkelijk op het speciale vlak vanhet zakje noteren wat de inhoud precies is. Er is gemakkelijk op te schrijven doormiddel van een pen of (watervaste)stift. Nadat de stift is opgedroogd is het niet meer mogelijk om deze uit te vegen. De tekst is eenvoudig af te lezen omdat de achtergrond van het schrijfvlak niet doorzichtig is.

Verschillende kleuren

Gripzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, blauw, groen en geel. Bij Boxstuff verkopen wij echter alleen transparante gripzakjes. Dit betekent dat de inhoud van de zakjes zichtbaar is, waardoor het gemakkelijk is om te zien wat erin zit zonder de zakjes te openen. Wel zo makkelijk!

Gripzakjes ophangen

Onze ziplock zakjes zijn uitgerust met een kleine opening van 5 millimeter aan de bovenkant. Dit maakt het mogelijk om ze op te hangen aan een haakje.

Doeleinde van de Ziplock Zakjes

De zakjes kunnen voor vrijwel alles gebruikt worden. Veelal worden de zakjes gebruikt door bedrijven voor het verpakken van (kleine) producten. Denk bijvoorbeeld aan schroeven of andere producten.

Verder worden gripzakjes op vliegvelden gebruikt vanwege veiligheidsredenen. Vloeistoffen en shampoos in handbagage kunnen een veiligheidsrisico vormen en moeten daarom voldoen aan strikte beperkingen en regelgeving. Het gebruik van gripzakjes helpt bij het handhaven van deze regelgeving.

Voordelig gripzakjes bestellen bij Boxstuff.nl

Kwaliteit is de hoogste prioriteit bij Boxstuff.nl. De hoogste kwaliteit gripzakken bestel je snel en eenvoudig via onze website.

Naast de ziplockbags verkopen wij ook voordelig hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen waaronder brievenbusdozen en verzendzakken.

Wil je meer informatie over alle gripzakjes die wij aanbieden? Neem dan contact op met één van onze specialisten via info@boxstuff.nl of via Whatsapp of chat. Wij staan klaar om je verder te helpen zoeken naar de juiste oplossing!