Filteren

Filter op prijs

Met schrijfvak

Breedte

Lengte

Gripzakjes

Filteren

16 van 20 resultaten

Sorteren op
Pagina

Gripzakjes kopen?

Stevige gripzakjes om al je producten in te verpakken, dat kun je met de gripzakjes van Boxstuff. De zakjes, ook wel griplock zakjes, ziplock zakjes of gripzakken genoemd, zijn gemaakt van LDPE folie.

Hierdoor word de inhoud beschermt tegen stof , vuil en vocht. Alle zakjes zijn hersluitbaar waardoor je ze meerdere keren kunt gebruiken, ook hebben ze allemaal een ophangoog.

Formaat en dikte van gripzakjes

De kwaliteit en dikte van de zakken wordt bepaald met de eenheid Micron. Eén micron is één duizendste van een millimeter. Hoe hoger het aantal micron, hoe dikker en dus sterker het zakje.

Standaard hebben de zakjes van Boxstuff een dikte van 50 Micron. Ben je opzoek naar een andere dikte? Neem dan contact met ons op om te kijken wat mogelijk is!

De griplock zakjes zijn beschikbaar in verschillende maten. Hierdoor vind je altijd wel het perfecte griplock zakje voor jouw product!

Naast dat de zakjes in verschillende formaten leverbaar zijn levert Boxstuff ook gripzakjes met een schrijfvlak. Met dit schrijfvlak kun je gemakkelijk op het zakje noteren wat de inhoud precies is. Er is gemakkelijk op te schrijven doormiddel van een pen of (watervaste)stift.

Je kunt ook gemakkelijk je gripzakjes markeren met een lettertape.

De zakken zijn voorzien van een ophanggat waarmee de zakjes gemakkelijk op te hangen zijn aan bijvoorbeeld schappen.

Kleur gripzakjes

Gripzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, blauw, groen en geel. Bij Boxstuff verkopen wij echter alleen transparante gripzakjes. Dit betekent dat de inhoud van de zakjes zichtbaar is, waardoor het gemakkelijk is om te zien wat erin zit zonder de zakjes te openen. Wel zo makkelijk!

Gripzakjes ophangen

Onze ziplock zakjes zijn uitgerust met een kleine opening van 5 millimeter aan de bovenkant. Dit maakt het mogelijk om ze op te hangen aan een haakje.

Doeleinde van de Ziplock Zakjes

De zakjes kunnen voor vrijwel alles gebruikt worden. Veelal worden de zakjes gebruikt door bedrijven voor het verpakken van (kleine) producten. Denk bijvoorbeeld aan schroeven of andere producten.

Verder worden gripzakjes op vliegvelden gebruikt vanwege veiligheidsredenen. Vloeistoffen en shampoos in handbagage kunnen een veiligheidsrisico vormen en moeten daarom voldoen aan strikte beperkingen en regelgeving. Het gebruik van gripzakjes helpt bij het handhaven van deze regelgeving.

Bestel voor 17.00 uur je zakjes en bescherm morgen al je producten tegen vocht , stof en vuil!