Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Breedte

Lengte

Kleur tape

Merk

Papieren tape

Filteren

Enig resultaat

Sorteren op

Papieren tape van Boxstuff

Op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor het sluiten van jouw verpakkingen? Dan is de papieren tape van Boxstuff de ideale keuze! Deze tape, gemaakt van hernieuwbare bronnen, is niet alleen biologisch afbreekbaar, maar biedt ook een uitstekende hechting voor al jouw verpakkingsbehoeften. Het is een perfect alternatief voor traditionele tapes en helpt bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf.

Ontdek onze verpakkingstape collectie hier!

Waarom Boxstuff papieren tape?

Onze tape onderscheidt zich door zijn sterke kleefkracht en duurzaamheid. Het is bestand tegen temperatuurschommelingen, waardoor het ideaal is voor verzending in verschillende klimaten. Bovendien is het de perfecte keuze voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Het gebruik van duurzame materialen in jouw verpakkingsproces kan ook bijdragen aan een positief merkimago.

Bekijk ook onze PP tape voor meer verpakkingsopties.

Eenvoudig in gebruik

Met onze tape wordt verpakken een eenvoudige klus. De tape rolt soepel af, hecht direct en het beste van alles: je hebt geen dispenser nodig om het af te scheuren! Maar als je op zoek bent naar een handige manier om je tape te organiseren en te gebruiken, bekijk dan onze tape dispensers.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Bij Boxstuff combineren we kwaliteit met duurzaamheid. Onze tape is daar het perfecte voorbeeld van. Kies voor een tape die niet alleen sterk en betrouwbaar is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Door te kiezen voor milieuvriendelijke producten, zet je een stap in de richting van een duurzamere toekomst.