Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Breedte

Lengte

Kleur tape

Kleur

Merk

Tape

Filteren

Toont alle 8 resultaten

Sorteren op

Tape kopen?

Verpakkingstape is een onmisbaar item voor bedrijven en particulieren die regelmatig pakketten verzenden. De tape van Boxstuff is speciaal ontworpen om pakketten veilig en stevig te sluiten, zodat de inhoud tijdens het transport niet beschadigd raakt. 

Onze tape is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat je altijd een tape kunt vinden die aan je specifieke behoeften voldoet. Het is van belang om de juiste soort tape te kiezen om er voor te zorgen dat al jouw verzendingen goed en heel aankomen. 

Soorten tape

Bij Boxstuff verkopen wij veel verschillende soorten tape, zoals: High tack tape, verpakkingstape en papiere ‘fragile’ tape. Elke soort tape heeft weer een ander doeleinde; zo is de High tack tape gemaakt om door hevige omstandigheden ten alle tijden goed te blijven plakken. 

Onze verpakkingstape is de meest gekozen en is ideaal voor het inpakken van brievenbuspost, pakketpost en ander verzendmateriaal. 

Verder is onze ‘fragile’ tape niet te missen bij het verpakken van een doos met een breekbare inhoud. 

Dispenser

Als je op dagelijkse basis meerdere pakketjes verzendt, kan het aanschaffen van een tapedispenser erg in jouw voordeel werken. Zo wordt het verpakkingsproces een stuk sneller en efficiënter en is het fysiek een stuk minder zwaar dan handmatig alle tape af te rollen.

Bij Boxstuff verkopen wij drie verschillende soorten tape dispensers: de Low Budget-, Full Metal– en Tesa. Zo is er voor jou altijd een dispenser die aan jouw vereisten voldoet.