Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Kleur

Afmetingen

Merk

Brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes en brievenbusdozen vind je nu bij Boxstuff! Al onze doosjes worden gemaakt van stevig golfkarton. Het zijn hele stevige dozen die door de brievenbus passen en laag in gewicht zijn. Hierdoor bespaar je een hoop op verzendkosten.

Lees meer
Wit brievenbusdoosjes, 180 x 115 x 28 mm (A6 formaat) - 50 stuks
Filteren

Toont alle 10 resultaten

Sorteren op

Brievenbusdoosjes bestellen!

Brievenbusdoosjes en brievenbusdozen vind je nu bij Boxstuff! Al onze doosjes worden gemaakt van stevig golfkarton. Het zijn hele stevige dozen die door de brievenbus passen en laag in gewicht zijn. Hierdoor bespaar je een hoop op verzendkosten.

Al onze brievenbusdozen beschikken over een klepsluiting. Hierdoor zijn ze heel snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van duurzaam FSC gecertificeerd karton. Hierdoor dragen wij bij aan het milieu. Ook zijn alle dozen meerdere keren te gebruiken en dus recyclebaar.

Boxstuff verkoopt verschillende soorten verpakkingen, zo weet je dat altijd dat het product wat jij wilt versturen de kans krijgt om veilig aan te komen!

Kleuren

De doosjes zijn verkrijgbaar in het kleuren wit en in het bruin.

Afmetingen brievenbusdozen

Alle dozen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De kleinste brievenbusdozen zijn 110x110x28 mm. De grootste brievenbusdozen zijn 345 x 255 x 28 mm. Deze worden ook wel A4+ brievenbusdozen genoemd. Alle dozen zijn te gebruiken als brievenbusdozen voor PostNL of DHL.

Verschillende alternatieven

Bij Boxstuff.nl bieden we brievenbusdoosjes aan, ideaal voor postverzending. Maar dat is niet het enige! Je kunt ook kiezen voor alternatieven zoals luchtkussen enveloppen of verzendzakken. Allemaal geschikt voor de brievenbus, voordelig en bieden goede bescherming. Elk type heeft zijn voor- en nadelen. Laat ons weten wat je nodig hebt, en we helpen je met deskundig advies. De keuzes in verzendverpakkingen zijn tegenwoordig enorm, en we kunnen je zowel helpen om je verzendproces te versnellen als op verzendkosten te besparen.

5 tips voor het verzenden van artikelen in brievenbusdozen

Tip 1: Selecteer de gepaste grootte van je brievenbuspakket.

Er bestaan diverse maten brievenbusdozen, passend bij de omvang van je producten. Kies de juiste maat om schade of beknelling van je spullen te voorkomen.

Tip 2: Verpak je items zorgvuldig.

Gebruik genoeg beschermend materiaal, zoals bubbeltjesplastic of ander opvulmateriaal om je producten veilig te houden tijdens het vervoer.

Tip 3: Geef aan wanneer iets fragiel is.

Als je breekbare spullen verstuurt, plak dan een “Breekbaar”-sticker op het pakketje. Zo weet de bezorger dat hij/zij voorzichtig moet zijn.

Tip 4: Zorg voor een stevige sluiting.

Sluit je pakketje altijd zorgvuldig. Je wilt namelijk niet dat de inhoud tijdens het verzenden uit de brievenbusdoos valt. Naast de stevige sluiting die op onze brievenbusdozen aanwezig zijn, kan je als extra met tape de doos sluiten. Zo ben je zeker van een stevige sluiting.

Tip 5: Noteer duidelijk de gegevens van zowel de verzender als de ontvanger.

Hiermee help je de bezorger om het pakketje probleemloos bij de juiste persoon te bezorgen. Ons advies is om hier een verzendlabel voor te gebruiken. Heb je geen labelprinter? Maak dan gebruik van bijvoorbeeld stickervellen.

Voordelig brievenbusdoosjes kopen

Bij Boxstuff kun je terecht voor het aanschaffen van brievenbusdoosjes tegen zeer scherpe prijzen. Dankzij onze grootschalige inkoop bieden we een uitgebreid aanbod tegen zeer lage prijzen. We hebben meer dan 25 verschillende types en afmetingen direct beschikbaar uit onze voorraad. Als je op een werkdag voor 17:00 uur bestelt, krijg je jouw brievenbusdozen meestal de volgende dag al in huis! Voor bestellingen boven de 50 euro exclusief btw is zowel de levering in Nederland als België gratis.