Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Met schrijfvak

Labels per rol

Breedte

Lengte

Kleur tape

Kleur bedrukking

Productcode

Kleur

Dikte envelop

Gewicht

Afmetingen

Foliedikte

Merk

Printsnelheid (metrisch)

Resolutie

Materiaal

Aansluiting

Linerless labels

Filteren
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Linerless labels kopen?

Opzoek naar linerless etiketten voor jouw Zebra labelprinter? Dan ben je bij Boxstuff.nl aan het juiste adres!

Wat zijn linerless labels?

Linerless etiketten zijn etiketten die geen rugpapier (liner) hebben zoals traditionele labels. In plaats daarvan hebben deze labels een siliconen toplaag en een speciale kleefstof die het mogelijk maakt om de etiketten los te maken van de onderliggende etiketten op de rol, vergelijkbaar met een rol plakband.

Voordelen van linerless labels

Mileuvriendelijk

Na het printen van je etiketten blijf je vaak achter met een enorme hoeveelheid folie. Het materiaal van de folie kan moeilijk worden gerecycled. Het printen zonder deze folie geeft dus geen afval en is dus een stuk milieuvriendelijker.

Kalibratie

De traditionele liner labels moeten regelmatig in de printer gekalibreerd worden. Hier heb je met linerless etiketten geen last meer van. Dit bespaart tijd en het verhoogt de productiviteit van werknemers.

Volume

De folie van de labels neemt vaak tot wel 50% van het volume in. Met linerless etiketten heb je dus meer labels op een zelfde rol.

Veiligere werkplek

Het verwijderen van de folie vermindert het risico op uitglijden en ongevallen in de werkruimte, aangezien het liner materiaal vaak glad en gevaarlijk kan zijn als het niet correct wordt afgevoerd.

Flexibiliteit in label lengte

Omdat linerless etiketten een doorlopende media zijn, kunnen labels van variabele lengtes worden geprint zonder dat er kalibratie nodig is. Dit maakt het systeem flexibeler en gebruiksvriendelijker.