Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Productcode

Kleur

Dikte envelop

Gewicht

Afmetingen

Merk

Luchtkussen enveloppen

Bij Boxstuff vind je een groot Assortiment in luchtkussen enveloppen. De producten worden voornamelijk via de post verzonden. De luchtkussen enveloppen zijn gemaakt om producten beschermd te versturen

Lees meer
Luchtkussen Enveloppen F16 - Wit 220 x 340 mm - 100 stuks
Filteren

Toont alle 8 resultaten

Sorteren op

Luchtkussen enveloppen 

Bij Boxstuff vind je een groot assortiment in luchtkussen enveloppen. Dit is de ideale manier om kleine artikelen voordelig en veilig te versturen. Door de bubbeltjes in de enveloppen beschermt de envelop jouw product tegen schade tijdens het transport. Door de bubbeltjes worden de enveloppen ook wel bubbel enveloppen genoemd.

De luchtkussen enveloppen kunnen gesloten worden door een Trifix sluiting, hierdoor is het niet mogelijk om een envelop open te krijgen zonder dat deze zichtbaar beschadigd is. Door de sluiting kan hij natuurlijk ook snel en makkelijk dicht gemaakt kunnen worden.

Alle formaten bubbeltjes enveloppen

De luchtkussen enveloppen zijn leverbaar in verschillende formaten. Het kleinste formaat zijn de A11 enveloppen. Deze zijn uitstekend geschikt om kleine artikelen te versturen. Het grootste formaat van onze enveloppen zijn de H18 enveloppen.

Wil je morgen al je enveloppen in huis hebben om zo je producten te versturen? Bestel dan voor 17.00 uur via de website de door jou gewenste enveloppen en dan heb je deze morgen in huis.

Kwaliteit bubbel enveloppen

Je producten wil je natuurlijk met de beste kwaliteit enveloppen versturen om te voorkomen dat je producten beschadigd raken.

De buitenste laag van de verzendenvelop is gemaakt hoogwaardig sterk materiaal papier. De binnenkant van de envelop is daarin tegen van noppenfolie waardoor je producten beschermd blijven tegen impact vanuit de omgeving. De luchtkussen enveloppen zijn dus ideaal voor het versturen van fragiele producten.

Naast de hoge kwaliteit van de enveloppen, kan je je producten snel inpakken dankzij de plakstrip welke zich aan de bovenkant van de envelop bevindt.

Wil je meer informatie over alle enveloppen die wij aanbieden? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via sales@boxstuff.nl