Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Productcode

Kleur

Dikte envelop

Gewicht

Afmetingen

Merk

Luchtkussen enveloppen

Bij Boxstuff vind je een groot assortiment in luchtkussen enveloppen. Dit is de ideale manier om kleine tot middelgrote artikelen voordelig en veilig te versturen.

Door de bubbeltjes in de enveloppen beschermt de envelop jouw product tegen schade tijdens het transport. Door de bubbeltjes worden de enveloppen ook wel bubbel enveloppen of noppen envelop genoemd.

Lees meer
F16 Luchtkussen envelop
Filteren

Toont alle 8 resultaten

Sorteren op

Luchtkussen enveloppen bestellen?

Bij Boxstuff vind je een groot assortiment in luchtkussen enveloppen. Dit is de ideale manier om kleine tot middelgrote artikelen voordelig en veilig te versturen. Door de bubbeltjes in de enveloppen beschermt de envelop jouw product tegen schade tijdens het transport. Door de bubbeltjes worden de enveloppen ook wel bubbel enveloppen of noppen envelop genoemd.

De luchtkussenenvelop is samengesteld uit stevig, niet-doorschijnend FSC-papier en bevat tevens noppenfolie waarvan 40% gerecycled is.

De luchtkussen enveloppen kunnen gesloten worden door een Trifix sluiting, hierdoor is het niet mogelijk om een envelop open te krijgen zonder dat deze zichtbaar beschadigd is. Door de sluiting kan hij natuurlijk ook snel en makkelijk dicht gemaakt kunnen worden.

Waarom versturen met luchtkussen envelop?

Verzending via brievenbuspost

Bij het versturen van kleine tot middelgrote artikelen is het erg interessant om gebruik te maken van brienvebuszendingen. Brievenbuszending zijn namelijk voordeliger dan reguliere pakketten. Hierdoor bespaar je dus kosten! Let bij brievenbuspost wel op dat het pakket niet zwaarder mag zijn dan 2 kilo en niet groter is dan 38 cm x 26,5 cm x 3,2 cm.

De enveloppen A11 t/m G17 voldoen aan deze formaten. Let hierbij wel op dat het pakket niet hoger is dan de maximale hoogte van 3,2 centimeter (cm).

Naast de kostenbesparing neemt brievenbuspost nog een aantal voordelen met zich mee. Zo hoeft de ontvanger niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Deze kan namelijk door de brievenbus heen.

Minder extra handelingen

Bij veel verpakkingsmethoden is er een hoop extra werk nodig voordat je iets echt kunt verzenden. Zo moet je vaak dozen tapen of in elkaar zetten. Luchtkussen enveloppen daarentegen zijn praktisch en gebruiksvriendelijk. Ze zijn simpel te sluiten en met de aanwezige kleefstrip. Je hebt daarom dus ook geen tape nodig.

Welk formaten bubbeltjes enveloppen?

De luchtkussen enveloppen zijn leverbaar in verschillende formaten. Het is daarom belangrijk om vooraf de exacte afmetingen (lengte, breedte en hoogte) van het te versturen product te weten. Hiermee kun je makkelijk het formaat van de envelop bepalen. Onze enveloppen zijn niet geschik om uit te kunnen rekken.

Om uitscheuren tijdens transport te voorkomen is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte en natuurlijk ook de andere maten van jouw product. Wij raden daarom ook aan om voor een bubbeltjes envelop te kiezen die minimaal 15 milimeter (mm) groter is dan jouw te verzenden product. Zo weet je zeker dat het te versturen object in de envelop past.

Bij Boxstuff hebben we een groot assortiment aan luchtkussen enveloppen. Hierbij is het kleinste formaat de A11 enveloppen. Deze zijn uitstekend geschikt om kleine artikelen te versturen. Het grootste formaat uit ons assortiment enveloppen zijn de H18 enveloppen.

Kwaliteit bubbel enveloppen

Naast het juiste formaat envelop, wil je je producten natuurlijk met de beste kwaliteit enveloppen versturen. Dit om te voorkomen dat je producten beschadigd raken en hierdoor dus beschadigd bij de ontvanger aankomt.

Buitenstelaag

De buitenste laag van de verzendenvelop is gemaakt hoogwaardig sterk materiaal kraftpapier (75 gram per vierkante meter) welke ook nog 100% gerecyclede vezels bevat.

Naast het kraftpapier is de buitenlaag van de envelop voorzien van een PE-coating (10 g/m2). Deze combinatie maakt dat de envelop beschikt over een sterke buitenlaag. Dankzij deze sterke buitenlaag is de bubbel envelop waterafstotend, robuust en ook nog eens duurzaam!

Binnenlaag

De binnenkant van de envelop is gemaakt van PE-luchtkussenfolie van 60 gram per vierkantemeter (60 g/m2). Dankzij deze schokbestendige folie blijven je producten die je in de enveloppen verstuurd beschermd tegen impact vanuit de omgeving. Deze bubbeltjes enveloppen zijn dus ideaal voor het versturen van fragiele producten.

Zijkanten

Om de kans op scheuren tijdens of voor transport te voorkomen, zijn de eneveloppen voorzien van sterke lasnaden. Dit geeft meer stijfheid aan de envelop en beveiligd deze ook tegen vervormingen.

Voordelig enveloppen bestellen bij Boxstuff.nl

Kwaliteit is de hoogste prioriteit bij Boxstuff.nl. De hoogste kwaliteit bubbelenveloppen bestel je snel en eenvoudig via onze website.

Naast de enveloppen verkopen wij ook voordelig hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen waaronder brievenbusdozen en verzendzakken.

Wil je meer informatie over alle enveloppen die wij aanbieden? Neem dan contact op met één van onze specialisten via info@boxstuff.nl of via Whatsapp of chat. Wij staan klaar om je verder te helpen zoeken naar de juiste oplossing!