Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Breedte

Lengte

Kleur tape

Merk

PP tape

Bij Boxstuff vind je een groot assortiment in verpakkingen, waaronder PP-tape. Dit is de ideale manier om jouw producten te verpakken en er zeker van te zijn dat jouw producten veilig worden behandeld!

De tape is eenvoudig te gebruiken en zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en maten.

Lees meer
PP tape
Filteren

Enig resultaat

Sorteren op

PP Tape kopen?

PP-tape, ofwel Polypropyleen tape, is een veelzijdig verpakkingsmateriaal dat in verschillende sectoren en toepassingen wordt gebruikt. Deze duurzame tape biedt talloze voordelen en is essentieel voor het veilig en efficiënt verpakken van goederen.

Eigenschappen van PP-tape

De PP-tape van Boxstuff staat bekend om zijn goede eigenschappen. De kwaliteit van onze producten staat voorop en zijn van groot belang. Daarom hebben wij goed gekeken naar de grootste voordelen en kwaliteiten van onze tape, de volgende punten zijn enorm belangrijk:

Stevigheid van PP-tape

PP-tape met solvent belijming onderscheidt zich van andere tape door zijn kracht en scheurbestendigheid, wat leidt tot veilige verpakkingen, zelfs voor zware en kwetsbare producten. Dankzij de sterke eigenschappen van deze tape kunnen verpakkingen met vertrouwen worden verzegeld, wetende dat de inhoud beschermd is tegen scheuren, beschadigingen en ongewenste openingen tijdens transport en opslag.

De tape is waterbestendig

Deze tape is bestand tegen vocht. Hierdoor komt deze tape optimaal tot zijn recht in vochtige omgevingen en onder vochtige omstandigheden. Of het nu in vrieshuizen is, waar temperatuurfluctuaties en vochtigheid vaak voorkomen, of in andere vochtige industriële omgevingen, deze tape behoudt zijn kleefkracht en prestaties.

Dit maakt het een betrouwbare keuze voor verpakkingsbehoeften in situaties waar vocht een potentiële uitdaging kan vormen.

Uitstekende hechting van de verpakkingstape

De verpakkingstape van Boxstuff staat bekend om zijn uitstekende hechting op diverse oppervlakken, waardoor het een betrouwbare en veelzijdige keuze is voor het sluiten van dozen en verpakkingen. Of het nu gaat om karton, plastic, hout, of andere materialen, deze tape biedt een consistente en stevige verbinding.

Milieuvriendelijkheid

Het is belangrijk om te weten dat  PP-tape recyclebaar is, wat het tot een milieubewuste keuze maakt. Door het gebruik van deze recyclebare tape draag je bij aan duurzaamheid en milieubehoud.

Dit maakt PP-tape niet alleen een effectieve oplossing voor verpakkingsbehoeften, maar ook een verantwoorde keuze voor bedrijven en individuen die streven naar een groenere en meer milieuvriendelijke aanpak van verpakken. Het is een positieve stap in de richting van het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzaamheid in de logistieke en verpakkingsindustrie.

Verschillende Soorten PP-verpakkingstape

PP-tape, gemaakt van polypropyleen, is verkrijgbaar in verschillende soorten die zijn gemaakt voor specifieke behoeften en toepassingen. Hieronder benoemen we enkele van de meest voorkomende soorten PP-tape:

Hotmelt PP-tape

Hotmelt PP-tape wordt gekenmerkt door zijn snelle hechting en directe kleefkracht. Deze tape is ideaal voor situaties waarbij onmiddellijke kleefkracht vereist is, zoals in magazijnen waar dozen snel moeten worden gesloten. De tape hecht goed aan diverse oppervlakken en biedt betrouwbare sluiting.

Acryl tape

Acryl tape is geschikt voor algemeen gebruik en staat bekend om zijn duurzaamheid en langdurige kleefkracht. Deze tape behoudt zijn prestaties onder verschillende omstandigheden, inclusief temperatuurschommelingen en vochtigheid. Het is een veelzijdige optie voor diverse verpakkingsbehoeften.

Solvent tape

Solvent tape maakt gebruik van een natuurlijke rubberen lijm en staat bekend om zijn uitstekende kleefkracht en weerstand tegen lage temperaturen. Deze tape wordt vaak gebruikt in vrieshuizen en andere koude omgevingen. Het hecht goed, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

High Tack tape

High Tack tape biedt een uitzonderlijk sterke kleefkracht en hecht krachtig op diverse oppervlakken. Deze tape is ideaal voor zware toepassingen waar een betrouwbare hechting cruciaal is. Het wordt vaak gebruikt voor het bundelen van materialen en voor situaties waarin een sterke verbinding vereist is.

Elk van deze soorten PP-tape heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Het is belangrijk om de juiste tape te selecteren op basis van de specifieke eisen van je verpakkingsproject. Of je nu kiest voor hotmelt, acryl, solvent of high tack PP-tape, je kunt rekenen op betrouwbare prestaties en optimale resultaten voor jouw toepassing.

Belijming van PP-tape

PP-tape met solvent belijming is buitengewoon populair vanwege zijn natuurlijke rubberen lijm. Deze tape wordt wijdverspreid toegepast in diverse sectoren en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De solvent belijmde PP-tape biedt niet alleen uitmuntende kleefkracht maar is tevens goed bestand tegen lage temperaturen. Hierdoor is het een veelgebruikt product in vrieshuizen.

We adviseren echter altijd om deze tape aan te brengen bij temperaturen boven de 15 graden Celsius. Op die manier verzekert u zich van een optimale kleefkracht. De verpakkingstape kenmerkt zich door zijn hoge directe tack, wat betekent dat het materiaal onmiddellijk goed hecht. Bovendien heeft het een lage afrolweerstand, waardoor het vaak wordt ingezet op dozensluiters.

Voordelig verpakkingen bestellen bij Boxstuff.nl

Kwaliteit is de hoogste prioriteit bij Boxstuff.nl. De hoogste kwaliteit verpakkingstape bestel je snel en eenvoudig via onze website.

Naast de ziplockbags verkopen wij ook voordelig hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen waaronder brievenbusdozen en verzendzakken.

Wil je meer informatie over alle tape soorten die wij aanbieden? Neem dan contact op met één van onze specialisten via info@boxstuff.nl of via Whatsapp of chat. Wij staan klaar om je verder te helpen zoeken naar de juiste oplossing!