Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Aantal op vel

Aantal per doos

A4 stickervellen

Ben je opzoek naar A4 stickervellen? Dan ben je bij Boxstuff aan het juiste adres. Boxstuff heeft een eigen merk stickervellen welke zijn ontwikkelt om het printen nog eenvoudiger en voordeliger te maken.

Lees meer
Filteren

Toont alle 15 resultaten

Sorteren op

A4 Stickervellen

Ben je opzoek naar A4 stickervellen? Dan ben je bij Boxstuff aan het juiste adres. Boxstuff heeft een eigen merk stickervellen welke zijn ontwikkelt om het printen nog eenvoudiger en voordeliger te maken. De stickervellen A4 worden geleverd in een doos met 100 vellen en passen in elke inkjet en laser printer. Ze zijn gemaakt met een permanente lijmlaag en zijn wit van kleur. Ze zijn verkrijgbaar van 1 etiket per vel tot 56 per vel.

Gebruik van de stickervellen

De stickervellen A4 kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinde, zo word de stickervellen 4 per vel variant het meest gebruikt als verzendlabel. Maar de overige stickervellen worden ook gebruikt als magazijnetiketten, ordner etiketten , adresseer labels en als barcode etiket.

Doordat de stickervellen van Boxstuff in een reguliere laserjet of inktjet passen en werken heb je geen labelprinter van Zebra of Dymo nodig. Dit scheelt dus weer een investering in een nieuwe printer.

Bij de stickervellen is de 4 per vel de meest gebruikte variant. Hierbij krijg je 4 labels op een vel. Totaal heb je dan dus 400 labels. Deze labels hebben de grootte van een A6 en worden dus ook veelal gebruikt als verzendlabel/etiket.

In je favoriete verzendapplicatie kun je aangeven dat je op A6 wilt afdrukken en op welke positie. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook nog eens tijd!

Naast de populaire 4 per vel zijn er nog diverse andere varianten verkrijgbaar, bijvoorbeeld 1 per vel, 6 per vel of bijvoorbeeld 14 per vel. Voor elk doeleinde is er wel een formaat stickervellen van Boxstuff!

Belijming

De stickervellen van Boxstuff zijn ontworpen om permanent te blijven zitten zodra ze zijn geplakt en zullen moeilijk te verwijderen zijn zonder dat er plakresten achterblijven.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat ze langer meegaan en niet beschadigen tijdens transport of gebruik. Echter, ze zijn niet waterbestendig en zijn dus niet bestand tegen vocht, regen of andere omgevingsfactoren. Dit maakt ze duurzaam.