Filteren

Categorieën

Filter op prijs

A4 stickervellen

Ben je opzoek naar A4 stickervellen ? Dan ben je bij Boxstuff aan het juiste adres. Boxstuff heeft een eigen merk stickervellen welke zijn ontwikkelt om het printen nog eenvoudiger en voordeliger te maken.

Lees meer
Filteren

Toont alle 15 resultaten

Sorteren op

A4 Stickervellen

Ben je opzoek naar A4 stickervellen ? Dan ben je bij Boxstuff aan het juiste adres. Boxstuff heeft een eigen merk stickervellen welke zijn ontwikkelt om het printen nog eenvoudiger en voordeliger te maken. De stickervellen A4 worden geleverd in een doos met 100 vellen en passen in elke inkjet en laser printer. Ze zijn gemaakt met een permanente lijmlaag en zijn wit van kleur. Ze zijn verkrijgbaar van 1 etiket per vel tot 56 per vel.

Gebruik van de stickervellen:

De stickervellen A4 kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinde, zo word de 4 per vel variant het meest gebruikt als adreslabel. Maar de overige stickervellen worden ook gebruikt als magazijnetiketten , ordner etiketten , adresseer labels en als barcode etiket.

Bij de stickervellen is de 4 per vel de meest gebruikte variant. Hierbij krijg je 4 labels op een vel. Totaal heb je dan dus 400 labels. Deze labels hebben de grootte van een A6 en worden dus ook veelal gebruikt als verzendlabel/etiket.

Met de stickervellen van Boxstuff bespaar je tijd en geld, heb je nog vragen hierover? Neem dan nu contact op met ons via de chat, per telefoon op per mail info@boxstuff.nl