Filteren

Filter op prijs

Dymo labelprinter

Filteren

Toont alle 4 resultaten

Sorteren op

Dymo labelprinter

Opzoek naar een Dymo labelwriter 4XL of een andere Dymo printer? Boxstuff bied meerdere Dymo labelprinters aan! Dymo is één van de grootste op het gebied van labelprinters.

Een printer van Dymo kan gebruikt worden voor het printen van verzendlabels maar ook word hij veel gebruikt voor andere mogelijkheden. Dymo printers zie je bijvoorbeeld ook veel op kantoorplekken en bij tandartsen. Met de Dymo kun je namelijk ook kleine adresetiketten printen of productlabels printen.

Alle Dymo labelwriters

Boxstuff bied alle Dymo labelprinters aan. Sinds 2022 heeft Dymo ook de Dymo 5 serie op de markt gebracht. Het grootste verschil is dat de Dymo 5 serie labelprinters beschikken over een labelteller. Hierbij houd de printer bij hoeveel labels er nog op de rol zitten. Door de RFID chip op de labels kan dit printer dit herkennen. Het grote nadeel hierachter is overigens dat je hierdoor bij de Dymo 5 serie labelprinters officiële labels nodig hebt en niet meer kunt printen met de compatible labels. Lees in ons blog alles over de nieuwe Dymo 5XL.

Dymo 4XL

De Dymo 4XL is de labelprinter als je verzendlabels wilt printen voor PostNL, DHL of DPD. Met de 4XL kun je snel verzendlabels printen. Met geen andere labelprinter van Dymo is dit mogelijk. Alleen met de nieuwe Labelwriter 5xl kun je overigens ook verzendlabels printen, echter heb je hiervoor de officiële labels nodig.

Starterspakketten

Bij al onze labelprinters van Dymo is het mogelijk om een starterspakket te bestellen. Bij onze starterspakketten krijg je automatisch labels waardoor je dus niet apart nog labels hoeft te bestellen.

Bestel nu je Dymo labelprinter voor 17.00 en ontvang ze morgen al in huis! Gratis levering op elke Dymo labelprinter!