Apparaat compatibiliteit:

Of je nu een doorgewinterde gebruiker van de P-Touch-machine bent of net je eerste apparaat hebt aangeschaft, het vervangen van de tape cartridge kan in het begin een beetje overweldigend zijn. Maar maak je geen zorgen! Hieronder volgt een eenvoudige stapsgewijze handleiding om je te helpen bij dit proces.

Stappenplan voor het installeren, laden of vervangen van de tape.

  1. Verwijder de achterklep door op het ruwe gedeelte aan de bovenkant van de machine te drukken en de achterklep eraf te trekken.
  2. Als er al een tapecassette is geïnstalleerd, trekt u deze recht naar buiten en verwijder het papieren lipje van de nieuwe tapecassette.

Zorg ervoor dat het uiteinde van de tape in de nieuwe cassette onder de tapegeleiders doorgaat.

Standaard wordt bij de P-Touch Home en de P-Touch hobby een tape meegeleverd van 4 meter lang. De vervangende Brother P-Touch tapes zijn standaard 8 meter lang.

  1. Plaats de tapecassette en zorg ervoor dat deze op zijn plaats klikt.

Gebruik bij dit apparaat alleen Brother M-tapes.

  1. Bevestig de achterklep door de twee haken aan de onderkant van de achterklep in de sleuven aan de onderkant van de machine te steken en vervolgens stevig op de klep te drukken totdat deze op zijn plaats klikt.
  2. Voer de tape door door de SHIFT-toets ingedrukt te houden en op de FEED-toets (Afdrukken) te drukken. Snijd vervolgens de tape af door op de tapeafsnijderknop te drukken.

Nu je weet hoe je het tapepatroon correct installeert, laadt en vervangt, kun je zonder problemen verdergaan met het afdrukken van labels. Vergeet niet om altijd de hoge kwaliteit Brother tapes van Boxstuff te gebruiken om de beste afdrukkwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Veel succes en happy labelling!