Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Lengte

Kleur

Afmetingen

Merk

Kassarollen

Bij Boxstuff vind je een mooi assortiment in thermische kassarollen. Dit is de ideale manier om voor een goede prijs-kwaliteitverhouding jouw verschillende bonnen te printen.

De rollen zijn eenvoudig te gebruiken met jouw compatibele printer. Onze kassarollen zijn erg makkelijk in gebruik en zijn niet te missen bij veel bedrijven!

Lees meer
Filteren

Toont alle 2 resultaten

Sorteren op

Kassarollen kopen?

Of je nu een klein winkeltje runt, een groot warenhuis beheert of een restaurant hebt, kassrollen zijn belanrijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Ze vormen een cruciaal onderdeel van je kassasysteem, waardoor je betrouwbare en leesbare bonnen aan uw klanten kunt geven.

Wat zijn kassarollen?

Kassarollen, ook wel bonrollen genoemd, is een belangrijk onderdeel van een kassa. Kassarollen zijn papieren rollen die in kassa’s zitten om bonnen mee te printen.

Thermisch kassapapier

De rollen voor de bonnetjes van de kassa zijn gemaakt van thermisch papier. Bij thermisch papier wordt het papier plaatselijk verhit waardoor er een afdruk op het papier komt. Hierdoor is er dus geen inkt nodig en heb je dus ook geen inktlinten, cartriges of toners nodig. Daarnaast hoeft het papier niet te drogen waardoor het dus geen inktvlekken geeft.

Welk formaat kassarollen moet ik aanschaffen?

Kassarollen zijn leverbaar in verschillende formaten. Het is daarom belangrijk om vooraf de extacte afmetingen (lengte,breedte en diameter van de kern) te weten. Daarnaast past niet elke rol in elke kassa. Zorg er daarom voor dat je de specificaties van je kassa kent voordat je een aankoop doet.

De 80 x 80 x 12 milimeter kassarollen zijn met afstand de meest gebruikte kassarollen in Nederland en België.

Kassarol vervangen

Het vervangen van een bonrol is zeer eenvoudig en kan in elke eenvoudige stappen gebeuren.

  1. Open de printer
  2. Verwijder de oude kassarol
  3. Rol het papier van de nieuwe kassarol een klein stukje af
  4. Stop deze nieuwe rol in de printer. Laat hierbij een stukje van ongeveer 10 tot 15 centimeter papier uit de printer steken.
  5. Sluit de klep van de printer
  6. Printen maar!

De stappen kunnen varieren per printen. Lukt het vervangen van de rol niet? Raadpleeg de handleiding van je bonnenprinter of neem contact op met ons!

Voordelig en flexibel kassarollen kopen bij Boxstuff.nl

Kwaliteit is de hoogste prioriteit bij Boxstuff.nl. De hoogste kwaliteit kassarollen bestel je snel en eenvoudig via onze website.

Wij snappen dat je als winkelier of horeca ondernemer flexibel wilt zijn. Wij bieden daarom ook de kassarollen per stuk aan en hoef je niet persee een multipack aan te schaffen.

Hulp nodig?

Heb je advies nodig of loop je tegen een probleem aan? Neem eenvoudig contact op met onze klantenservice. Eén van onze specialisten helpt je graag verder!