Apparaat compatibiliteit:
Filteren

Filter op prijs

Kleur

Merk

Resolutie

Brother labelprinter

Filteren

Toont alle 2 resultaten

Sorteren op

Brother labelprinters

Ben je opzoek naar een labelprinter? Dan is de brother labelprinter een geschikte labelprinter. Alle labelprinters van brother printen thermisch, dit houd in dat ze printen doormiddel van warmte. Hierdoor is er geen inkt meer nodig om labels te printen. Daardoor kun je aanzienlijk besparen op je printkosten. Wil je meer weten over thermisch printen? Lees dan hier ons blog over thermisch printen.

Voor het verzenden van pakketten is de Brother QL-1110NWB een aanrader. In combinatie met de Brother DK11241 labels is het uitstekend geschikt om snel en voordelig labels te printen.

Alle Brother labelprinters:

  • Brother QL-800
  • Brother QL-1110NWB

Op dit moment zijn dit de labelprinters die Boxstuff levert. Ben je opzoek naar een andere brother labelprinter neem dan contact met onze klantenservice.

Wij denken graag met je mee en kunnen op aanvraag elke brother labelprinter leveren.

Brother labels

Boxstuff levert ook alle brother compatible labels voor de brother printers. Boxstuff bied compatible labels aan waarmee je dus aanzienlijk bespaart of de officiële labels.

Al onze compatible labels werken met de brother labelprinters. De kwaliteit is enorm hoog waardoor je nooit misgrijpt!

Labelprinter kopen?

Bestel nu je labelprinter bij Boxstuff voor 17.00 uur en ontvang hem morgen al in huis! Heb je vragen over welke labelprinter het beste voor jou geschikt is? Neem dan nu contact met ons op via klantenservice@boxstuff.nl