Filteren

Categorieën

Filter op prijs

Luchtkussen enveloppen

Bij Boxstuff vind je een groot Assortiment in luchtkussen enveloppen. De producten worden voornamelijk via de post verzonden. De luchtkussen enveloppen zijn gemaakt om producten beschermd te versturen

Lees meer
Filteren

Toont alle 10 resultaten

Sorteren op

Luchtkussen enveloppen 

Bij Boxstuff vind je een groot Assortiment in luchtkussen enveloppen. De producten worden voornamelijk via de post verzonden. De luchtkussen enveloppen zijn gemaakt om producten beschermd te versturen.

Door de bubbeltjes in de enveloppen beschermt de luchtkussen envelop jouw product tegen schade tijdens het transport. De luchtkussen enveloppen kan worden gesloten door een Trifix sluiting door deze sluiting is het niet mogelijk om een envelop open te krijgen zonder dat deze zichtbaar beschadigd is. De luchtkussen envelop kan snel en heel gemakkelijk dicht worden gemaakt door deze sluting.

Welke luchtkussen enveloppen vind je bij Boxstuff:

Bij Boxstuff zijn alle luchtkussen enveloppen van het merk Filmar, deze luchtkussen enveloppen van Filmar zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze enveloppen worden ook wel bubbel enveloppen genoemd.

De verschillende luchtkussen enveloppen die wij aanbieden:

Luchtkussen enveloppen A11

Luchtkussen enveloppen B12

Luchtkussen enveloppen C13

Luchtkussen enveloppen D14

Luchtkussen enveloppen E15

Luchtkussen enveloppen F16

Luchtkussen enveloppen G17

Luchtkussen enveloppen morgen in huis?

Wil je morgen al je luchtkussen enveloppen in huis hebben om zo je producten te versturen? Bestel dan voor 17.00 uur via de website de door jou gewenste luchtkussen enveloppen en dan heb je deze morgen in huis.

Wil je meer informatie over alle luchtkussen enveloppen die wij aanbieden? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via sales@boxstuff.nl